Verksamhetsberättelse AVf 2022

Verksamhetsberättelse AVf 2022

Styrelsen för AVf Arenberga Villaägarförening får härmed avlämna följande berättelse för det gångna verksamhetsåret. 

Styrelsen har under året haft ett konstituerande samt 5 ordinarie protokollförda möten.

Årsmötet genomfördes åter i fysisk form i mars 2022. Trots att mötet även innehöll både information om solceller och en fin och intressant presentation av Fenix Juridik, så kom väldigt få medlemmar.

Den sedvanliga städdagen genomfördes, efter visst uppehåll med anledning av pandemi, i maj 2022. Det var febril aktivitet och det blev en riktig storstädning som gjorde lekparken fin. Ca 35 personer inklusive många barn hjälpte till och det hela avslutades i vanlig ordning med grillad korv.

Styrelsen har även under detta år haft täta kontakter med Kommunen angående trafiksituationen på Dragonvägen/Arenbergavägen. Arbetet med att få till ett övergångsställe vid Preem fortsätter även under 2023.

Problematiken med parkering av främmande bilar längs våra gator i området fortsätter. Kommunen har givit oss flera alternativa lösningar för att förbättra situationen. Styrelsen har dock valt att ta diskussionen vidare med AVf:s medlemmar på årsmötet 2023 för att där ta ett beslut om vilket alternativ som blir bäst för området.

Styrelsen har under 2022 skickat ut 6 informationsbrev till medlemmarna i föreningen samt även besvarat ett antal direkta frågeställningar.  

Arenberga 2023-02-10

Kjell Westling, Ingrid Fredriksson, Mattias Edlund,

Lena Lindgren-Ljungberg, Lena Söderström, Annette Sang